Thursday, March 6, 2014

Élvezettel tedd a dolgod


Sokan úgy gondolják, hogy ha a Mindenható Akaratot szolgáljuk és azt tesszük ami helyes, akkor nem érezhetjük jól magunkat és nem lehet élvezhető-teljes életünk.
Tény, hogy sokszor olyasmit kell tennünk ami kimozdít minket a komfort zónánkból, de azok által tanulhatunk és tehetünk a legtöbbet! 

Szerintem nem igaz, az a "hit", hogy nem érezheted jól magad még a kötelesegeidet végzed.
Minden cselekedetünk és mindaz, ami történik velünk  lényegébe véve semleges értelmű, mivel mi adunk neki jelentést. Az hogy, hogyan értelmezzük az illető eseményt, határozza meg hogy hogyan éljük azt meg a mi világunkban.

Minden ami történik velünk szolgálhat pozitív célokat, még ha úgy is tűnik, hogy egy rossz tapasztalat volt, de ha tanultunk belőle többet az nem történhet meg, akkor máris beteljesítette a célját az a tapasztalat, és pozitív minősítést tulajdoníthatunk neki, hiszen egy fontos leckét tanultunk!

Igyekszem úgy végezni nap mint nap a feladataimat, hogy az számomra is fontos legyen, és érdekes.
Ha a munkánkat végezzük, amiért itt vagyunk, akkor minden a környezetünkben elősegíti azt!

Én az energiám és figyelmem nagy részét annak szentelem hogy a sokak álltál nem látható szinteken munkálkodom és a hétköznapi kihívások szinte maguktól rendeződnek, a környezetem megad mindent számomra, hogy a munkásságomra összpontosíthassak.


No comments:

Post a Comment