Wednesday, March 5, 2014

Hogyan szolgálhatunk


Meg szeretném osztani a videókat melyeket a Youtube csatornámra töltök fel, annak ellenére h nem magyarul veszem fel őket. Remélem sokan értik majd őket, de azok számára kiknek nehézségeik vannak a nyelvvel igyekszem majd a lehető legmegfelelőbb módon átadni az információt Magyarul is!

Sokakban felmerülhet a kérdés hogy miért osztok meg ilyesmit Földönkívüliek témakörre őszpontosító oldalon. A válasz nagyon egyszerű, mindannyian a Mindenható akaratát teljesítjük be életünk során, mint minden létező Lény.
Csak akkor oldható vagy orvosolható a Földönkívüli "probléma" is ha Tisztában vagyunk Önmagunkkal, és rendeltetésünkkel ezen a Földön!
Ha csak arra akarunk összpontosítani, hogy felvegyük velük a kapcsolatot, vagy szimplán csak tűnjenek el az életünkből, akkor elkerüljük a Lényegét annak amiért itt vagyunk, és amire a Földönkívüliek is fel akarják hívni a figyelmünket.

Minden Pillanatban lehetőségünk nyílik, hogy több dolog közül válasszunk azt illetően, hogy Kik legyünk és hogy Mit Tegyünk.
A mi Felelősegünk, hogy a legmegfelelőbb döntést hozzunk, nem csak saját hasznunkra, hanem, hogy döntéseinkkel a körülöttünk levőket is szolgáljuk. 

A Helyes Út, nem mindig a legkönnyebb és sokszor magunkra haragíthatjuk azokat akik úgy döntenek, hogy hazugságokban és illúziókban élik le életüket.

No comments:

Post a Comment